• 2448
    uğur karakullukçu iyi eğitim almış, yıldız teknik üniversitesi mühendislik fakültesinden mezun olmuş, eli kalem tutan, ağzı laf yapan futbol sevdalısı biri.

    futbol yorumcularını 3’e ayırabiliriz.
    1- oyunu iyi bilen, seviyeli bir şekilde dinletenler: orhan uluca, emre özcan, ibrahim altınsay, ali ece vb.
    2- oyundan pek anlamayan ama işin psikolojik yönünü anlatıp, istatistik yorumlayabilenler: mehmet demirkol, uğur karakullukçu, uğur meleke vb(taraftarlıklarından bağımsız)
    3- futbolun f sinden anlamayanlar: serdar ali çelikler, levent tüzemen, feyyaz uçar, sinan engin vb

    bence uğur 2. kategoriye giriyor. ben de kendisini takip ediyorum. takip ettiğimiz her insanı sevmek, ona bayılmak zorunda değiliz.
    uğur karakullukçu futbolu, yani oyunu teknik olarak bilen biri değil. taktik bilgisi son derece zayıf, oyuncu gözü ise bayağı vasattır.

    fakat zaman zaman işin psikolojik yönünü iyi yorumluyor. temiz bir toplum, iyi bir ekonomi, sağlıklı bireyler yetiştirmek için objektif olmak iyidir. lakin taraftarlık tam olarak objektiflik barındırmaz. bu şu demek değildir bize yapılınca susalım ama başkasına yapılınca bağıralım. bu subjektiflikte değil düpedüz terbiyesizliktir.fakat bizim kontrolümüz dışında gelişen ya da gri durumlarda misal bir faul pozisyonunda objektif olunursa bu futbol olmuyor, taraftarlıkta olmuyor.

    uğur karakullukçu sıradan ve söylediklerine anlam yüklenilmemesi gereken biri. bir laf vardır fazla tevazu kibirdendir diye acaba fazla objektiflik bilgisizlikten mi, fanatizmden mi bilemedim.

    işin psikolojik yönünü iyi yorumluyor demiştim yanılmışım. kendi yayınında içtim şarabı.. arabı mesajı vermek için şarap içecek kadar ırkçı ve cinsiyetçi biri. temel eğitimi çok zayıfmış. rezil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın