• 93
    yılbaşı, şu, bu derken normal hayatımıza dönmeye başladık.
    bu süreçte ama zaplarken ama bilinçli hangi spor programını açtıysam ekranda iptal edilen bu gol ve yaratılan algılar karşıma çıkıyor, sanırsın dünyadaki en fahiş hata yapılmış (hata ise tabi), belki de doğru karar verildi.
    görüntüsü olan görüntüyü deşerek, olmayan krokilerle....vs. her yerde bu var.
    öte yandan, arkadaş velev ki gol verildi, e bu takım 80. dakikada yediği gole dahi cevap verebilecek potansiyeldeyken buradan nasıl bir kayıp yazılabilir hanemize. üstelik maçın ilk yarısında nelsson'a yapılan penaltı pozisyonu da ortada iken.
    yönetimimiz tff'den ısrarla "şu şu sebepten sivasspor'un golü iptal edilmiştir" açıklamasını talep etmeli ve ankaragücü maçımızdan önce mutlaka ama mutlaka bu açıklamayı yaptırmalıdır.
    2 seçenek var, ya karar doğru ve boşuna 4 gündür tantana koparılıyor, ya da karar hatalı ve gol olmalıydı (aynı bize karşı yapılan onlarca hata gibi), ama o kadar, başka bir seçenek yok.
    ha saçma ama diyorsalar ki maçı tekrar edelim, ben yönetimin yerinde olsam direk "hay hay, bana hemen takvimi iletin ama içinde beni katlettiğiniz giresunspor, alanyaspor, kayserispor, hatta trabzonspor maçlarının günleri de olsun, unutmayın" derim...

    (bkz: 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı)
    (bkz: 4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın