resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3573
    challenger ayağına güzel uyuttu senelerce. zaten ligi domine etmiş juventus’a gidip italya’da şampiyon olmak mı challenge ? juve ile şampiyonlar liginde saçma sapan takımlara elendi. ardından united’a geçti. city iddialarına inanmıyorum çünkü city ilgilerinin olmadığını açıkladı. united’da başarısız serüvenden sonra yedek kulübesine düştü.
    şuna katılıyorum, takım arkadaşları kendisine pas vermek istemiyor. united’da da böyleydi portekiz’de de böyle oldu. ama “neden pas vermiyorlar ?” sorunsundan önce “ronaldo neden takımı için oynamıyor ?” sorusunu sormak gerek. juve’ye gittiği andan beri o kadar bireysel istatistik peşinde koştu ki, ona olan saygı da yitirildi.

    şimdi de yeni challenge 16 takımlı arap liginde gol kasıp messi’ye geçilmemek mi ? messi dünya kupasını kaldırarak o challenge’ı tarihe gömdü. kendisi daha birkaç yıl önce para için kariyerini satmayacağından, katar matar yerini bile bilmediğinden bahsediyordu. ama büyük konuşmamak lazımmış. parayı verince arap entarisini giydirirlermiş adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın