• 43
    bariz ofsayt olan goldür. pozisyonun, daha maçı izlerken ofsayt olduğunu söylemiştim. benim anlamadığım neden bu kadar basit bir pozisyonun bu kadar incelendiği. hakemin çağrılması da ayrı skandal. yan hakemin pozisyon biter bitmez bayrağını kaldırması lazımdı. demek var olmasa bız gibi ofsayttan golü yiyecekmişiz.

    şaka lan şaka. var bunun için var. milimetrik hesaplar yapılabilsin, maç içinde süzülemeyecek kararlar doğru alınsın diye çıktı. ses görüntü kayıtlarının olduğu ve birçok hakemin olduğu bir yerde lehimize ya da aleyhimize hatalı karar verilmez rahat olun. federasyon da açıklama yapacaktır, yapmalılar da. hatta hem var odası hem kendi aralarındaki konuşmaları yayınlasınlar isterim.

    muhtemelen bu pozisyon hakem sınavlarında ve eğitimlerde bolca kullanacaktır.

    diğer bir konu gol olsa ne yazar. sivas daha sonra gol atmışken geri döndük.

    benim yorumum. bence ofsaytta milimetrelik hesaplar yapılmamalı golden yana karar verilmeli. karar alıp -sallıyorum- en az 20 cm onde değilse gol geçerli sayılmalı. böylece bekleme süreleri de kısalır, oyun soğumaz. ofsaytın çıkış amacı golcünün ilerde dikilip bariz avantaj sağlamasını engellemek. yoksa defansı kollayıp hizadan hareketlenen ya da arkadan hızla çıkıp gelmişken milimlerle ofsayt olması oyunun ruhuna aykırı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın