• 11568
    merhaba herkese, 4-5 aydır bir arka adale rahatsızlığım var. spor esnasında zorlanma yaşamıştım, hafif bir şey olduğu için çok dinlendirmeyip bu dönemde kendi hafif egzersizlerime devam ettim (squat-lunge) ama patlayıcı ve eforlu şeylerden uzak durdum.

    sanırım gittikçe sertleşip oraya yerleşti. şimdi bir aya yakındır ara vermeme rağmen orası asla tam düzelmiyor. ortopediste gittim, kontrol ettiğinde ciddi bir sıkıntıya denk gelmedi voltaren ve bir oral hap verdi, hap çok uyku yaptığı için onu bıraktım. voltaren-bengay-suidin kafama göre sürüyorum gün içinde.

    soğuk su veya sıcak suya pek iyi cevap vermiyor. hafif stretching, foam roll veya bridge gibi izometriklere de. basket oynamak biraz iyi gelmişti ilginç şekilde.

    herhalde 1-2 ay egzsersizden tamamen uzak durmam gerek diye düşünüyorum ama kontrolü elime alacak herhangi bir öneriye açığım.

    bu arada günümün 12-13 saati sandalyede geçiyor ve o da sanırım kan dolaşımını azaltıp otururken orada sürekli bir gerilme-baskı oluşmasına sebep olarak geciktiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın