• 8970
    hemen hemen her fenerbahçe maçından sonra imalarda bulunan taraftar topluluğudur.

    peki haklılar mı? yüzde yüz haklılar.

    galatasaray'ın adana demirspor maçından önce herkes onyekuru, ndiaye gibi oyunculara türlü türlü imalarda bulundu. adamlar öyle bilendiler ki hayatlarının maçını oynadılar. peki fenerbahçe'nin karagümrük maçından önce caner erkin aleyhine böyle bir imada bulunan olmuş muydu? hayır olmadı. adam da skora etki edecek o kadar büyük hatalar yaptı ki, tek başına fener'e puanlar kazandırdı. fenerbahçe taraftarının efsanemiz dediği emre belözoğlu yönetimindeki başakşehir'i 7-0 yendikten sonra, herkes anlamsız bir şekilde yine saçma sapan imalarda bulundu.

    yıllarca fenerbahçe kalesini korumuş fanatik fenerbahçeli, kavgacı, çirkef; kısacası fenerbahçe takımının vücut bulmuş hali olan volkan demirel yönetimindeki hatayspor'un saçma bir oyun anlayışıyla maça çıkmasını ve en iyi oyuncularını oyundan çıkararak farklı bir mağlubiyet almasından sonra galatasaray taraftarının imalarda bulunması yanlışmış!

    bu ülkede efendilik işe yaramıyor kardeşim bunu kafanıza sokun! dişe diş kana kan olacak! kısasa kısas ilkesiyle hodri meydan diyeceksin ki, el alemde seni hafife almasın! ne o öyle efendi kalalım, şöyle olalım falan... karşımızdaki çok mu efendi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın