resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36167
    dışarıdan takip ettiğim zaman da fark edebiliyordum fatih terim konusunda bazı insanların sahip olduğu paranoyayı ama yazar olunca bu daha da belirgin bir şekilde anlaşılıyor.

    kimsenin fatih terim'e hayatı ve kariyeri hakkında bir tavsiye verdiği yok. veredebilir bu arada, herkesin şahsi görüşüdür. burada veya başka platformlarda yazılıp çizilenlerle geleceğine karar vermeyecek terim. insanlar istediğini düşünebilir, yazabilir. ama bugün konu hocanın teknik adamlıkta veya başka bir makamda kariyerini şekillendirmek değil. konu galatasaray. öznenin galatasaray olduğu bir konuda, özneye dair en önemli unsurlardan biri olan fatih terim hakkında temenni, tespit, sitem veya eleştiri yazılamayacak mı galatasaray sözlükte? fatih terim başlığında, "sadece öveceksen yaz, övgünün dışında tek bir kelimeye yer yok. tespit, temenni, sitem gibi şeyler hadsizliktir" şeklinde bir kural mı var da benim haberim yok? bir fikir belirtmek, bir tespiti yapmak mı hadsizlik yoksa bir tespit veya eleştiri üzerinden insanlara had bildirip sınır çizmeye kalkmak mı terbiyesizlik onu iyice bir düşünmek lazım...

    ben fatih terim'in kişiliğine ve konumuna duyduğum büyük saygıyla birlikte, galatasaray'ın geleceğinde teknik direktör olarak yer almaması gerektiğini düşünüyorum. fatih terim-galatasaray teknik direktörlüğü konusunun artık kapanmasından yanayım ve bu defteri hocanın kapamasını isterim. beklerim. bu düşüncelerimi de buraya istediğim gibi yazarım. ne oluyor yani böyle düşününce; böyle düşünen galatasaraylılıktan aforoz mu ediliyor? sözlükteki bazı üyeler mi karar veriyor galatasaraylılığa veya fatih terim'e dair düşünceler ve eleştiriler üzerinden bir galatasaraymetre mi var?

    bu tutum ve buna benzer kalıplaştırmalar, şekillendirmeler insanları sözlükten soğutuyor. herkes bu konuda bir özeleştiri yapmalı ve başka insanların fikirlerine dair söyleyebilecekleri şeylerin sınırı nerede başlıyor nerede bitiyor tekrar gözden geçirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın