resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36165
    kariyeriyle alakalı sürekli akıl verilen kişi.

    insanların kendilerinde bu hadleri nereden buluyorlar, nasıl bir insanın kariyerine nasıl yön vereceğini kendi dilleriyle oluşturabiliyorlar anlayamıyorum. gerçekten sunu sormak istiyorum. sizi kimsiniz? nasıl bir egoya sahipsiniz? nasıl bu kadar kendinizi bilir kişi görebiliyorsunuz?

    aykut kocaman'ın, alex'in ne yapacağı nasıl fenerbahçe taraftarını ilgilendirmiyorsa, kendisinin de ne yapacağı, kendisini kötü hoca olarak gören, kendisini geziyi ilk başta ben de destekledim tarzı açıklamalar gibi aslında iyi olduğunu ama zamanı geçtiğini düşünen kişileri de ilgilendirmemektedir. zamanında koca kulüp adına tek başına savaşırken, arkasından kuyu kazanları destekleyenler, galatasaray'ı düşünüyormuş gibi yapıp galatasaray'a zarar verir gibi söylemlerde bulunmamalıdırlar.

    çok iyi bir yaşam koçuysanız, gidin ücreti mukabilinde birilerinin kariyerlerini şekillendirin. nasıl mustafa denizli'ye ne yapacağını söylemiyorsanız, nasıl hagi'ye her gün emekli ol demiyorsanız terim'e diyemezsiniz.

    siz kendinizde, tartışmasız, türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı hocasına kariyeri ile akıl verme yetisini görürseniz, ben de kendimde size bu aklı verme yetkisini görürüm. kusura bakmayın.

    not: bu entry sadece bir yazar ya da entry üzerine değil, genel olarak yazılanlara tepki olarak yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın