resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36161
    --- alıntı ---

    uefa kupası bir milat. bir türk teknik adamın ilk kez kazandığı bir kupa. ardından da italya maceram, beni çok daha yukarıya çekti.

    belgeselin ardından da tanıyan sayısı iyice arttı. ben dışarıyı her zaman önemsiyorum. birçok insanımız var. allah'a şükür monaco'da olmaktan dolayı mutluyum. bu ve buna benzer toplantı ve etkinliklere çok katıldım. burada daha dikkatli olmak gerekiyor. türk insanının dışarıda tanınması gurur verici.

    böyle bir dinlenmeye ihtiyacım varmış. bıraktığımın 15-20. gününde de teklif aldım. milli takımlardan da talep vardı ama ara vermek, dinlenmek bana iyi geldi. oradan bugüne hayır dememin sebebi buydu. hiç durmadan bunca sene kolay değil. bu olağanüstü şartlarda çalışmak, hiç kolay değil. yükseklerde hava daha soğuk. hazırlıklı olmanız lazım, yoksa üşürsünüz.

    --- alıntı ---

    kaynak; yeniçağ

    ee hani hocaya hiç teklif yoktu? twitter'daki trol ordusu hep buradan saldırıyordu. hocaya birçok teklif olmuş hala da devam ediyormuş. hala hırslı hala başarı istiyor. bu saatten sonra bizle olacağını düşünmüyorum. keşke şöyle bir avrupa takımına gitse de orda da bir kapımız olsa.*

    (bkz: gibi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın