• 31978
    türkiye'nin en kaliteli kadrosuna sahip takımdır. hiç kimsede torreira, mertens, icardi gibi üst düzey futbolcular yok. her an oyunu değiştirebilecek tip oyuncu bunlar. rotasyonda birkaç sıkıntısı var o kadar. onları da ocak transfer döneminde büyük ölçüde düzeltecektir çünkü ne yaptığını bilen bir yönetim var şu an takımımızda.

    oyuncu satma konusunda ise biraz daha durup düşünmek gerekiyor. bana göre hiçbir futbolcudan gelecek milyon eurolar bir kupaya eşdeğer değil. başarı ve kupa bizim gibi büyük kulüpler için olmazsa olmaz. porto, ajax vb. gibi olacaksak o başka tabi. onlar bu sirkülasyonu müthiş şekilde sağlıyorlar. bunun için de mükemmele yakın bir yapı ve sistem oluşturmak lazım. biz daha bunun ucunda bile değiliz. tek futbolcunun takımda olmaması bile tüm dengelerimizi değiştiriyor.

    değerini bulan her futbolcu satılır ama bunun zamanı ara transfer dönemi değildir. hiçbir büyük kulüpte, ara transfer döneminde iyi oyuncularını satmak gibi bir şeye pek rastlayamazsınız çok afaki durumlar olmadığı sürece. daha tam olarak sistemi oturmamışken ilk 11'in en önemli oyuncularını göndermek mantıklı gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın