• 74
    mr rijkaard,

    öncelikle size teşekkürlerimi sunmak istiyorum hocam. sayenizde keita'nın, baros'un, ne bileyim geçen hafta* 80. dakikada 60 metre top sürüp çok güzel bir şut çıkaran giovani'nin fizik güçlerinin 4-3-3 oynamak için çok düşük olduğunu öğrendim bugün sözlükten. ben hep ileri uçta fizik gücümüzün yeterli olduğunu düşünmüştüm arda hariç, ki o da sinem kobal'la tavşanlar gibi sevişmekten olsa gerekti.

    halbuki ne kadar yanılmışım. bugün yine öğrendim ki sizin preko'yla falan 4-3-3'ü beceremeyen zeman'ı örnek almanız gerekiyordu. peki ne yapmalıydınız? pek emin değilim ama sanırım takımı mustafa sarp mehmet topal baris ozbek ayhan akman dortlusune emanet edip defansif bir taktikle oynamanız gerekiyordu. barcelona'da bu şekilde kazandığınız kupaları ne çabuk unutmuştunuz? gerçi son zamanlarınızda ormanda 10 kaplan gücündeki messi olsun, bojan olsun, bu tarz oyuncularla kurduğunuz güçlü fizikli ileri uç başarısızlığa itmişti. demek ki suç sizde.

    bence hemen gitmelisiniz. alex ferguson'a ilk şampiyonluğu için 7 yıl süre verilmişken, sizin için 7 ay bile çoktu. bu ülke sizden 10 kat büyük hiddink gibi hocaları 2-3 ayda harcamış bir ülke. efendim, sonra deli danalar gibi peşinden mi koşmuşuz? ehem, ben kaçayım en iyisi.

    saygılarımla...

    edit: preko'nun keita'dan daha büyük topçu olduğundan bahsetmeyi unutmuşum, onu da siz anlayabilirsiniz sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın