• 55
    memleketimin köy turnuvaları vardı. turnuva öncesi rakip köy takımlarıyla hazırlık maçı yapardık.

    yine o maçlardan biri. ben 3.yedek kaleciyim. artık şans bulmak istiyorum. bu panter ruhum bağırıyor ''hoca beni al da azıcık muslera'dan, mondragon'dan esintiler sunayım.''

    kasım ayı, cumartesi günü, saat 16-17 civarı, 6-7 derece bir hava var. böyle hoh yaptın mı sanki sis bombası atıyorlar önüne öyle bir hava.ilk yarı bitti. 3-0 öndeyiz. keyifler gıcır. 2.yedek kaleci gelmediği için 2.yarı hoca beni kaleye koydu. eldivenleri giymeden bağladım kramponları, taktım kaleci eldivenlerimi böyle ateş ediyorum resmen.

    2.yarı başladı. top geri pasta ayağıma geldi. şöyle bi fake atayım derken yanlışlıkla rakibin g*tüne nişanladım topu, allah'tan o da beceriksizdi de atamadı. neyse moral bozmak yok derken rakip takım bir korner kullandı, defansta da bi akrabam var boyu 1,90'a yakın. abi ön direkte topu uzaklaştırmak isterken uzak köşeye kendi kalesine peter crouch misali yazdı.

    aha dedim içimden cenabetspor başladı.

    neyse skor 3-1 ya bizimkiler artık t*şşağa alıyorlar maçı. böyle çalım denemeler falan derken herifler de akın akın geliyor. bizim maç öncesi 4-4-2 sistemi oldu sana 2-1-7.

    çok uzatmadan ilk yarısı 3-0 biten maçın sonu 3-5 bitti. yediğim 5 gole mi yanayım 5 golün 1'ni kendi kalesine atıp diğer 2'sinde de çarpıp beni kontrpiyede bırakıp yediğime mi yanayım bilemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın