• 52
    lise sondayım. sevgilimin sınıfından çok yakın bir kız arkadaşı vardı. gel zaman git zaman onun okul dışından olan sevgilisiyle de tanıştım. futbol muhabbeti olunca takımlarımızı çıkarıp halı saha maçı yapmaya karar verdik. kız arkadaşlarımız da izleyecek tabi ki. heyecan dorukta, bizim takıma durumu anlattım gurur meselesi haline getirdiler sağ olsunlar.

    maç başladı, adamlar takır takır top oynuyor madara ettiler bizi. işin kötüsü benim çocuk da takımının en iyisi, şov yapıyor. ne zaman karşıma gelse hamle yapsam çalımlıyor şerefsiz. sonunda bundan çalım yemek canıma tak etti. dedim ki hamle yapmayayım, ayakta kalayım en azından çalım yememiş oluruz o da pas mas verir çıkarır ayağından topu.

    kendi kalesinin önünde aldı topu, geçtim karşısına. ayakta kala kala çocuk beni bizim kalenin önüne getirdi, tüm sahayı beraber gezdik amk. çalım yeseydim daha iyiydi yani.

    bir pozisyon daha var aklımda kalan. korner kullanıyoruz arka direkte salağa yatmışım. arkadaş arasında bilinir bu arada kornerlerde arka direkte yapıştırırım voleyi. orta geldi, voleyi vurdum. top havalanıp tavandaki tellere çarpıp geri önüme düştü. o an duyduğum kahkahayı hiç unutmadım.

    kızla da evlenmedik. benden 1 yaş küçüktü, ben üniversiteye geçip ortamı görünce götüm başım ayrı oynadı ayrıldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın