• 31849
    2022-2023 sezonunda oyuncu rol dağılımlarının yerine oturduğunu gördüğümüz takım.

    savunma ikilisi, abdülkerim ve nelsson, hem pas becerileri hem de savunmada güven veren müdahaleleri ile bu takımın direnç kısmını yeterince üst düzey yapıyor. önlerinde torreria, dinamizmi ve mücadeleden kaçmayan yapısıyla yine takımın direnç düzeyini artırıyor. bunun yanında ilk dokunuş ve çevre kontrolü kabiliyeti sayesinde de takımın toplu oyununda ilk rahatlatıcı rol kendisine ait.

    olivera 2. bölge 3. bölge arasında geciş konusunda takımın beyni rolünde, burada olabildiğince az top kaybı yaparak hem hücum başlangıç fazındaki hataları minimize ediyor hem de yüksek oyun görüşü ile topu atağın en iyi olgunlaşacağı noktaya taşımaya çalışıyor.

    mertens, 3. bölgedeki oyun zekasını artırıyor, buna icardi de eşlik edince, izlemekten keyif aldığımız atak formasyonları görebiliyoruz. kerem ve rashica ise, patlayıcı kanat özellikleri sayesinde kaleye yakın noktalarda arkaya koşu atarak kaleciyle ile defansın arasına sızmaya çalışıyorlar.

    boey, dinamizmiyle ve savunmada sağlam duruşuyla görevini eksiksiz yapıyor ve takım bu rol dağılımı ile sol bek konusundaki zaafı fazla hissettirmeden güzel bir oyun ortaya koyabiliyor.

    bu kadroyu ortaya çıkartan teknik ekip ve yönetime teşekkür borçluyuz kesinlikle; hem kalite hem de kalitenin sahada paylaşımı adına muazzam bir mühendislik örneği ortaya koydular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın