• 8935
    2022-23 sezonunun basindan bu yana, ozellikle 7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı sonrasinda mevcut sorunu anlamis olmasini umdugum topluluk. hatayi genellikle yanlis yerde ariyorlar. hoca kellesi alarak her seyi duzelteceklerini saniyorlar. bunu da sosyal medyada etkilesim alabilmek ugruna, kimin yuruttugu belli olmayan sacma sapan hesaplarin pesine takilarak yapiyorlar.

    okan buruk'tan memnun olmadigi icin tuchel'in filan gelmesini isteyenler var aralarinda. hic geride kalan 12 haftaya donmuyorum bile. mesela tuchel takimimizin basinda olsa 7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı'nda disarida yapilan faule penalti verilmeyecek miydi? yoksa serdar aziz'in voleybol gosterisinde penalti mi calinacakti? her macinda aleyhlerine calismayi durduran var devreye mi girecekti?

    2021-22 sezonunda sampiyonlar ligi kivamindaki grupta iceride disarida yenilmeden lider cikan takim, kendi sahasinda hakem kararlariyla rezil edilirken de hoca yemekle ugrasiyorlardi. hoca dedigim de turk futbolunun gelmis gecmis en buyuk (evet en buyuk) figuru.

    ligin geri kalani nasil biter ne olur bilmiyorum ama artik konsantrasyon sart. rakip olarak bu dakikadan sonra kimi gorurler bilmiyorum ama rakiplerinin ne hoca, ne futbolcular ne de yonetim oldugunun umarim farkinda olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın