• 7238
    bir takım idari ve teknik yapılanmaya giden takımımız. teknik kadroya ve alt yapıya alman hocaların dahili çok önemli. aynı zamanda olayın iletişim boyutu atlanmamış ve koordinasyonu sağlaması için çok değerli fatih demirel'i göreve getirilmiş. bunları kemerburgaz tesislerinin yapımına başlanması ile birleştirdiğimizde uzun vadede* parlak günler görünüyor. erden bey'e güveniyor ve destekliyorum.

    hali hazırda yapılanma ve kabuk değiştirmek için gerekli zamana ve imkana sahip tek takım galatasaray. taraftarımızın hararetini soğutup kulüpte maddi ve manevi hasara yol açan kısa vadede şampiyonluk isteklerinden kurtulması lazım. zarar ederek, her sene imkanları daraltarak ve her geçen gün daha fazla sıkıntıya girerek başarılı olmak iyi bir planlama değil. biraz zaman alacak belki ama her başarıda imkanları genişleyen vizyonu artan bir yola girmemiz gerekiyor. inanın, 5 sene daha şampiyon olamasak bile ne fener ne beşiktaş yanımıza yaklaşabilir. bize bu hareket alanını açan, başta fatih terim olmak üzere, devlere müteşekkir olmak gerekir..

    o zamana kadar taraftarın baskısı ve kırbacı takımın sırtında değil adaleti sağlamak ile yükümlü kişilerin üzerinde olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın