• 31799
    karagümrük maçında 11'e 11 geçilen oyunun ilk bölümünde kontrol bizde gibi gözükse de yine üretkenliğimiz çok zayıftı. rashica'nın sert şutu haricinde ilk yarı da zaten ciddi bir aksiyonumuz olmadan sonlandı.

    ikinci yarıda rakibin 10 kişi kalmasını pozisyon bulma anlamında iyi değerlendirdiğimiz söylenebilirse de, bu sefer de bitiricilik sorunumuz tekrar baş gösterdi ve en az 4-5 gol bulmamız gereken maçı iki zorlama golle zar zor 0-2 kazanabildik. hadi tecrübesiz oyuncular neyse de mata, icardi, mertens gibi oyuncuların da buna dahil olması açıklanması zor bir durum gerçekten.

    diğer olumlu yönler;
    * duran toplarda uzun zaman sonra biraz etkin gözüktük ama bununla ilgili hükümde bulunmak için birkaç maçlık bir istikrar şart.

    * rashica ve icardi düzenli form tutabilir, mata da biraz daha, en azından 45 dk'yı çıkaracak fizik güce ulaşırsa ön bölgemiz hücum anlamında biraz daha zenginleşecektir.

    * ceza sahasına girerken gözü kapalı ortalar yerine, bakarak ceza yayı ve penaltı noktasına yerden paslarla pozisyonlar yakalamamız sevindiriciydi.

    * sağ ve solda bek ya da açık'ın daha çok son çizgiye indirilmesi önemli, vardı ama artmalı.

    * kimse sol bekiyle şampiyon olamaz ama bizim bu sezon özelinde bir şekilde 3 yerli probleminin çözümü için ya sol bekte emre - kazımcan, ya da orta sahada berkan hamlesi opsiyonlarımız var, başka da yok gibi. emre'nin dünkü golü önemliydi, ama işte onun da devamlılık problemi var, umarım bir süreklilik yakalar o da.

    özetle, olumlu yönlerimizi rakibin eksikliği ve oyun şekline de bağlayabiliriz, ancak unutmayalım ki karşımızdaki rakip de daha bir iki hafta önce fener'e 4 gol atmıştı.

    (bkz: 28 ekim 2022 fatih karagümrük galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın