• 31793
    karalar bağlayacak durumda değiliz. iki tane önemli konu var. en azından birini çözdüğümüz vakit her şey lehimize dönecektir.

    birincisi bitiricilik. bu çözmemiz gereken konu. birçok iyi oynuyor dedikleri takımların maçlarından bile çok pozisyona giriliyor. sadece santraforlarımız bile bol keseden harcıyor.

    diğer konu ise forvet dörtlümüz. hem oyun görüşleri iyi hem de yetenekliler. lâkin bunların üçü çelimsiz denilen fizikteler. atletik olmamaları önde baskımızı zayıflatıp oyunumuzun seyrini değiştiriyor. birebirde güçlü kalmamaları ise oluşacak etkili atağı öldürüyor.

    bu takımdan olur. en basit çözüm ise tempoyu artırmak. iyi takım denilenler sadece önde basıp atletik oyuncuları ile bunaltıyor. bizim kadar pozisyon yaratamayıp bulduklarını atıyorlar. bizim hücumda ağır oyunumuz ve göstere göstere yavaş atılan paslarımız bizi zayıf düşürüyor.

    ülkedeki en iyi akademi bizde. çocukların maçlarına az çok bakıyorum. yıllardır eziyorlar. ama kullanmıyoruz. koskoca barça, city, dortmund ve liverpool gibi devler bile güvendikleri çocukları sahaya sürüyor. biz de yapabiliriz. örneğin 2 fark ile öne geçtiğin maçta hamzayı at orta sahaya. burdan bi başlayalım. gittikçe süresi artsın.

    akademinin iyisi bizde. kadronun kalitelisi bizde. her şey bizim elimizde. sadece kullanmasını bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın