• 8901
    "galatasaray vasata alışmaz, vasatı sevmez. hemen yollar"

    serdar ali çelikler, aziz yıldırım döneminde belki de aziz yıldırım'ın en iyi işi olan sezon içinde hoca kovmama olayını eleştirirken böyle sözler söylerdi. amacı elbette galatasaray'ı övmek değildi, muhalif olduğu fenerbahçe yönetimini eleştirmekti. işte bu sözler galatasaray taraftarının iyice bozulmasına sebep oldu.
    oysa sezon içinde hoca değiştirmemek aslında bir galatasaray geleneği idi. 1990-2004 arası 1994-1995 sezonunda saftig ve 2003-2004 sezonunda fatih terim dışında sezon ortası yolların ayrıldığı bir sezon yokken adnan polat sağolsun bu geleneği yerle bir etti. 2007'den 2022'ye kadar fatih terim dışında bir sezonu tamamlayabilen tek hoca frank rijkaard. artık düşünün durumun vehametini.
    peki bu 15 sene içinde 2014-2015 ve 2017-2018 sezonu dışında hoca değişikliğinin fayda ettiği sezon var mı ? asla yok ama biz galatasaray'ız vasatı sevmeyiz. vasat orta demek, asla kötü bir şey değil vasat olmak iyidir ama olsun biz galatasarayız, uefa sıralamasında lask linz bizden üstte ama ne fark eder? okan gitsin tuchel gelsin onu da beğenmezsek geçen sene gitmesini istediğimiz fatih hocayı isteriz. biz buyuz oğlum vasatı sevmeyiz. hele vasat topçu hiç sevmeyiz. bir de anadolu'dan gelmiş ise yandı artık asla istemeyiz. ne demek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın