resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36034
    kendisini kovmak galatasaray'a ihanet gibi geliyor. çünkü yeryüzünde ondan daha galatasaraylı bir teknik direktör olduğunu sanmıyorum.

    dördüncü döneminde ben ilk kez fatih terim'in hırpalanışını gördüm. neler oldu bu dönemde;

    2017 referandumunda yalakaların birbirini evet'e davet etmesine alet olmadı diye yok edilmek, türk futbolundan silinmek istendi. bakın fatih terim belki de referandumda evet oyu kullandı. öyle olsa bile sırf bunu yıkayıp yağlayıp, allayıp pullayıp, "ben de evet diyorum" demediği için yok edilmek istendi. milli takımdan rezil edilerek gönderilmek, maganda damgası vurulup kamuoyunda itibar suikastı yapılmak istendi. kebapçı baskını sanki onun tuzağa çekilmisi gibiydi, komploydu. öyle olmasa bile bu görüntüler bence kasıtlı olarak basına servis edildi. fatih terim alenen yandaş bir isim olsa bu görüntüler servis edilebilir miydi? edilse bile "terim'i size yedirtmeyiz" denirdi.

    2017 temmuzunda milli takımdan kovulanca başlamak üzere olan 2017-18 sezonunu şampiyon tamamlayıp intikam almak hırsından yanıp tutuştu haklı olarak. aradığı fırsatı devre arasına doğru buldu. galatasaray'a geri döndü ve sadece 18 haftada şampiyon oldu. kovuluşunun hesabını görmüştü. tff kovduğu terim'e ali sami yen'de kupayı takdim ediyordu.

    ikinci sezon hükümetin takımı başakşehir ile mücadele etti. artık siyaset o denli futbolun içindeydi. forvetsizliğe rağmen, ffp'ye rağmen, iktidara, hakemlere, diğer 17 takımın kirli ittifakına rağmen, 8 puan geriden gele gele "look at the tabela" paylaşımıyla biten çok zor koşullara rağmen efsane bir şampiyonluk kazandı. terim artık bir ordinaryus efsaneydi.

    2019-20 sezonu 6 saniye kurallarıyla, pandemiyle, kalecisinin bacağının, forvetinin çapraz bağlarının alındığı maçlarla göz göre göre elinden alındı. 10 puan geriden gelip 3 puana kadar indirmişti farkı. galatasaray lider olsa iptal edilecek lig, galatasaray şampiyon olamayacak şekilde dizayn edildi.

    2020-21 sezonunda etebo, omar filan dışında transferi olmadan, orta sahasız kadroyla oynadı. iğrenç şeyler yaşandı. galatasaray her hafta doğranırken beşiktaş ve fenerbahçe her hafta kollandı. bitime doğru 8 puan geriye düşse de pes etmeden 7-0'lık şike maçı olmasa şampiyon olacağı bir noktaya gelip 2 gol yüzünden şampiyonluğu averajla kaybetti. onca haksızlığa rağmen.

    2021-22 sezonu tarihin en kötü başkanlarından biriyle geçti. ligde zaten terim'e ve galatasaray'a geçit verilmiyordu. avrupa'da başarılıydı. ama bileti kesildi. hem de kim için biliyor musunuz? tarihin en berbat teknik direktörü domenec torrent için! dayanamadı artık o da gitti. ben olsam ben de çekilirdim. bu düzen ona ligi zindan etmeye ant içmiş çünkü. başarının önündeki mani zail olana kadar kenara çekildiğini düşünüyorum.

    galatasaraylı fatih seni unutamam. nasıl ki muhalif gençlerin torpillerle hakları yendi yıllarca, biliyoruz ki senin de şampiyonlukların gasp edildi. bir gün hak yerini bulacak. sen ömrünün son demini yine ligi domine ederek geçireceksin eminim. o gün gelene dek görüşmek üzere, kendine iyi bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın