• 7234
    komple 3 yıldır yıldırılmaya çalışılan bir camia olduk. 2020-2021 yılında averaj ile şampiyonluğumuzu yediler. 2021-2022 sezonu tam tamına 6 maç üst üste çiğ çiğ yenildik. sonucunda avrupa kupalarının sükseli takımı anasının liginde ilk ona giremedi. içinde bulunduğumuz 2022-2023 sezonunda ise üstü kapalıda olsa trabzonspor deplasmanından beri yeri geliyor ince ince yeri geliyor kalın kalın doğruyorlar. çok cılız çıkıyor camia olarak sesimiz. bizim tabiri caizse içimizden geçen hakemlere ceza yerine ödüller dağıtılıyor. benim görmüş olduğum en pasif başkan özhan canaydın (allah rahmet eylesin) bile art niyetli bir hakeme tek gecede düdük astırmıştır. o zamanlar bize karşı yok muydu düşman federasyonlarda falan? bilakis vardı. zaten 30 yıl boyunca aynı adamları farklı pozisyonlarda evirip çevirip yeni kadroymuş gibi sunuyorlar.
    bu kadar kötücül bir yaklaşımla bizim üstümüze gelinmesinin tek bir nedeni var.
    korku!
    gerçek anlamda bizden korkuyorlar. bizim malımız mülkümüz var, başarılarımız var. geri kalan camiaların donu yok donu. o donunda sallamak terimini şu hasetler eğilmeden bükülmeden satılırsa ve yeni yerimize geçersek, borçsuz ve şampiyonluklarına şampiyonluk katmış galatasaray olacağı için korkuyorlar.
    rakiplerin hepsinin su gibi ekmek gibi sıcak paraya ihtiyacı var. sermaye yok, satabilecek değerleri yok hatta kimisinin stadı bile yok. bu bakımdan lolipop gibi her sene bir takıma şampiyonluk dağıtıyorlar. ilk şanslı başakşehir oldu. pandemi dediler endemi dediler bizi nuh nebiden kalma kurallarla vurdular yarıştan kopardılar. belki de son 4 hatta 5 yılın en kuvvetli oyunu ile bir şampiyonluk yarışına giriyorduk. ikinci lolipopçu bjk oldu. averaja kalacağı belli olunca şampiyonluğun billong vakası yaşandı. hatta "var" varken babel'in sırtına çarpan ve sonucunda gol olan pozisyonu el var diyerek iptal ettiler. var'ın bütün kurallarını çiğnediler. onlar faul yapınca yeterince şiddetli değil biz aynısını yapınca adamı sakatlamaya yönelik oldu. kartlar havada uçuştu. sonucunda 1 gol ile şampiyonluk verdik. en nihayetinde üçüncü lolipop şanslısı ts oldu. yeni bir takım kurduk, sezonu erken açtık. ancak bir şekilde kör topal gidiyorduk. ne var ki bu korku gün yüzüne çıktı ve biz paçadan çekildik trabzon sırtından sıvazlandı. üfürükten penaltılar, bedavaya verilen topçular derken hop batık trabzon şampiyon. bir de qnb faciası var tabi. yıllardır başarısı olmayan bir takıma koskoca qnb geldi ve adamları diriltti. öyle böyle para akıtmadı ama. trabzon için kayyum konuşulurken bir baktık adamlar şampiyon oldu. giden gelen futbolcu sayısı 150 vardır her sene. son olarak bu sene büyük talihli fenerbahçe gibi duruyor. herkese lolipop verildi onlar kaldı geriye. basında şişirilme haberler, hakem itelemeleri, dünyanın nadide teknik direktörü jorge juses derken ilk yarıdan ligi koparma fikirleri dolanıyor. biz garibim hala alip palabıyık konuşuyoruz. nerede bu yönetim yav diyoruz. ne yönetimi ne hakemi operasyolar belli, alan belli, satan belli. tiyatronun ortasında kaldık. izleyici bile değiliz. ancak bunun sebebi tamamen korku. galatasaray korkusu. bunlar da geçer.

    https://www.youtube.com/watch?v=0QF8OMe4zdI
App Store'dan indirin Google Play'den alın