• 8895
    uzun senelerdir ilk kez ortak bir hedef doğrultusunda birleşmiş grup.

    sözlüğe bakıyorum, diğer sosyal platformlara bakıyorum, sağımdaki solumdaki galatasaray'lılara bakıyorum büyük çoğunluk uzun zaman sonra ortak şeyi konuşuyor. iki gün önce yapılan aleni kıymın bıraktığı kin ve öfke büyük çoğunluğun ortak hisleri konumunda.

    eğer bu birlik bir kıvılcım gibi sönmez, büyürse güzel şeyleri hayal etmek mümkün. ama yine siner de "okan'la olmaz bu iş ya", "kerem'i hemen satalım", "erden timur şöyle böyle" gibi aşağıdaki anket sonucundaki asıl sorundan uzaklaşırsak bir halt olmaz bizden.

    https://anketinho.com/4369

    asmayı kesmeyi zaten iyi biliyoruz. bir oyuncu, hoca daha gelmeden "xxx istifa" başlığını açan, eleştri boyutunu abartan, ama her zaman iyiyi hedefleyen ve zor beğenen bir kitleyiz bu güzel bir şey ve biz bunu adaleti sağlayınca yine yapacağız, başarısız bir performans galatasaray'lının gözünden zaten kaçmaz bunda bir sorun yok.. amaa alay eder gibi canımızı yakan bu aşağılık oluşumu görmezden gelecek kadar gevşek olursak o zaman hayal kırıklığına uğrarım ve en büyük korkum da bu..

    (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)
    #türkfutboluiçinadalet
App Store'dan indirin Google Play'den alın