• 298
    biz bunun anti başlığını açtık, o zaman sözlüğün yarısı tepki gösterdi, başlığımızı moderasyon değiştirip yumuşattı; neymiş galatasaray hakemi de yenmeliymiş dediler, cervantes'in yel değirmenlerine karşı savaşan don kişot'u yaptılar galatasaray'ı... o zaman o kadar tepki görünce demiştim ki bu galatasaray'ı çok ezerler. çünkü medya öyle bir beyin yıkaması yapmış ki galatasaray taraftarı sürekli kendi teknik direktörü ve futbolcusunu eleştirip, yiyip tüketir hale gelmiş ve kendisine yapılan her kötülüğü kendini imha ederek düzelteceğini sanıyordu.

    bugün geldiğimiz noktada şükür ki galatasaraylılar çoğunlukla geçte olsa gerçeği görmeye başladı. evet, galatasaray'a karşı organize ve saf bir kötülük var ve galatasaray hakemi yenemez! hakem dünyanın en iyi takımını bile vasat bir takıma karşı kaybettirebilir isterse, öyle bir gücü var!

    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı bak işte, 2-0 öndesin, iki golün iptal edilmiş, tek kale oynuyorsun ve ali palabıyık adında çıkıyor bi herif oyuncunu hiç kimseyi atamayacağı şekilde atıyor 10 kişi kalıyorsun ve bütün momentum gidiyor. galatasaray öyle bir oynuyordu ki maç beş-altı sıfır biterdi, alanyaspor orta sahayı bile geçemiyordu fakat, işte tek bir hakem kararı maçı nereden nereye getirdi.

    umarım bu uyanış ile galatasaray camiası bu organize kötülüğe karşı birleşir. türkiye'nin en kalabalık topluluğu galatasaray ve kendi gücünü fark edip organize bir şekilde mücadele etmek zorunda. artık bedel ödeyen değil, bedel ödeten bir galatasaray olmak zorunda!
App Store'dan indirin Google Play'den alın