aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 273
    ben de 1-2 örnekle konuya dahil olmak isterim. galatasaray'da yetişip en üst noktaya ulaşmış futbolcu arda turan'dır. kendisine karşı olan hislerim nefret seviyesinde diyebilirim.
    yine galatasaray'ın tarihindeki en önemli teknik direktör fatih terim'dir. kendisine karşı hislerimin de çok pozitif olduğunu söyleyemem.
    ama bu iki görüşüm yüzünden kimse benim galatasaray sevgimi sorgulayamaz.
    galatasaray'lı olması her insanı bir meleğe çevirmez. galatasaray kültürünün, metin oktay tevazusunun, en temel insanlık erdemlerinin dışına taşan insanları sırf galatasaraylı diye sevmek zorunda değilim.
    bu noktada pivot santrfor kardeşime haddim olmayarak tavsiyem insanların içini okumaya çalışmamasıdır. bir tek hata yapsa bile o bir tek galatasaraylıyı küstürmüş olur ki ne gerek var. adamların içinde galatasaray sevgisi var ki buradalar. ha derseniz ki burada fenerliler var, o da olsun derim. aramızda takılsın ki galatasaray ve fenerbahçe arasındaki o yıllardır anlayamadıkları farkları bizzat tecrübe etsinler. "fikri hür, vicdanı hür" kalıbı bir slogan değil. anlayarak okunursa diğer takımlarla olan farklarımızdan önemli bir tanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın