aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 263
    truva ve ergen yazarlar konusu beni sözlükten soğutan bir hal aldığı için aslında bu konuda tedbire mutlak ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. bu gözler birkaç hafta önce muslera gitsin lokma dağıtacağım diyen, maçın başında veya ligin 3. 5. haftasında okan istifa cümleleri kuran yazarlar gördü bu sözlükte. bu tip söylemleri masum veya fikir özgürlüğü olarak göremiyorum. sonuçta burası galatasaray sözlük. (okan istifa demek evet yeri geldiğinde, yeterli süreyi verimli kullanamadığında, ligde aldığı sonuçlarla bunu hakettiğinde belki hepimizin ortak söylemi olacaktır, kastettiğim daha maç başı kadrolar ilan edildiğinde veya 5 dakikalık maça bakarak yapılan yorumlar ve ligin 3. 5. haftasında zirvedeyken girilen entryler içindir. aynı şekilde verdiğim örnekte muslera eleştirilemez demiyorum. bu üslup galatasaraylı üslubu olamaz diyorum.)

    diğer yandan böylesine radikal bir yetkinin tek kişiye verilmesinin, subjektif kriter ve değerlendirmelerle suistimal edilebileceği, sağlıklı olamayacağının da farkındayım.

    dolayısıyla pivot santrfora tek başına kişisel kanaate dayalı yazar uçurma yetkisi vermek yerine belki objektif kriterler geliştirilebilir düşüncesindeyim. örneğin yazarın son 5 entrysinin çoğunluğu negatifse, moral bozmaya yönelikse, fitneye yol açabilecek nitelikteyse, gerekçesi ne olursa olsun galatasaray menfaatlerine ters düşüyorsa belki bu yazarın yetkilerinin alınma vakti gelmiştir. tabii ki böyle kriterler olup olmadığını bilmeden sadece örnek olarak sunuyorum bu öneriyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın