aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 255
    (bkz: #3471802)

    bence istediği bu yetkiyi alabilir. erden timur'un yaptığı basın toplantısından hareketle ilgili çıkışı yapmış ama o zaman da erden timur'un tepki almasının karşılığı tepki gösterenlerin yazarlığını uçurmaksa, fatih terim eleştirenleri kapıdan içeri sokmamak gerekiyor. çünkü isimler arası kıyas yapıldığında figürlerin gün itibariyle (21.10.2022) ağırlığı bunu gerektiriyor.

    yine günümüzde tepkilerin odağındaki bir başka isimden örnekle; arda turan başlığında son birkaç yılı hariç tutarsak, muhtemelen ezici çoğunlukla onu öven entryler mevcut. son birkaç yıldır tepki gösterenlerin eski entrylerinde övgü varsa bu kez nasıl bir tutum sergilenecek? kafamıza göre tarih miladı mı çekeceğiz, bu tarihten önceki entryler geçerlidir, sonrakiler truvadır diyerek. günümüz türkiyesi'nden tanıdık bir uygulamaya benzettim de o açıdan.

    ne pratikte, ne teoride asla yeri olmayan bir yetki talebi. bahsettiği üzere hagi tarafından da kabul görmemiş zaten. dilerim isimlerden ve zamandan bağımsız, kimse için verilmeyecek bir yetki olur.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın