• 5429
    hala federasyona giderek iş çözeceğini sanan oluşum. arkadaşım sizi sallamıyorlar çünkü arkanızdaki taraftar gücünün farkında değilsiniz. oluşturabileceğiniz kamuoyunu bilmiyorsunuz veya işinize gelmiyor. işleriniz bozulmasın diye bir yerlere kötü görünmeyi göze alamıyorsunuz. galatasaray'ı iktidar desteği olmadan hangi hakem bozuntusu ve tff bu kadar doğrayabilir?

    ulan nice yandaşlar bile geleceği görüp dümen kırdı, gemiden atladı ama bizim yönetim hala korkuyor. artık kuru kuru ziyaret, açıklama falan bunları geçeceksiniz. tff ve mhk'nin iktidarın arkasına saklanarak seni durdurmaya çalıştığını apaçık bağıracaksın. seçimlere doğru sana kim ne diyecek? en fazla doğranırsın ki şu an olan zaten o.

    en şiddetli mesajı da yaşar kemal uğurlu, arda kardeşler, alper ulusoy, halil umut meler gibi hırsız bozuntularına patlatacaksın. bunlar laftan anlamaz, senin açıklamanı takmaz. öyle olsa yıllardır seni alenen doğrayıp üstüne binlerce lira kazanamazlardı. o zaman sen bu insanları toplum önünde hedef göstereceksin, taraftarın önüne atacaksın, gerekirse özel hayatlarını deşip bunları sokakta yürüyemez hale getireceksin. milyonlarca insanın en sevdiği şey olan galatasaray'ı gözünü kırpmadan doğrayanlar 'ulan benim başıma bişey gelir mi' diye kendine soracak.

    nerede yaşadığını ve nasıl bir pislikle mücadele ettiğini anlamazsan senin daha çok hakkını yerler, bir iki tırışka bildiri ve açıklamayla ergen gazı alırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın