• 5426
    futbol takımı nezdinde söylüyorum, şimdiye dek masada olağanüstü pasif kalan yönetimdir. neymiş, bi' tutturmuşlar galatasaray hakemi de yenecekmiş, galatasaray zaten iyi oynamıyormuş, niye hakem konuşsunmuş falan. hakemler galatasaray'ı sahada sindirsin, medya da algı operasyonuyla durumu normalleştirsin. bırakın bu işleri, türkiye'de hangi takım iyi oynuyor? fb'si, ts'si penaltılarla, verilmeyen kırmızı kartlarla puanları topluyor. türkiye'de masada güçlü olan sahada da güçlü görünür, iki kere ikinin dört ettiği kadar net bir gerçektir bu. hele şu dönemde son yılları şampiyon tamamlayan takımların hepsi lobiciliğin dibine vurdu ve bu sayade şampiyon yapıldılar. bu sezon da tüm mhk'yı ele geçirmiş bi' fb de masada. adamlar her maç hakemleri, var'ı, yayıncı kuruluşu lehlerine istediği gibi kullanıyor. ts, başakşehir, bjk de keza birbirleriyle oynamadıkları her maç kayrılmaya devam ediyor.

    galatasaray yönetimi hala transfer, teknik direktör peşinde koşuyorsa geçmiş olsun şimdiden. dünya yıldızlarını al getir, pep guardiola'yı al getir boş iş. pep gelse altı ay dayanamaz bu ortamda. çünkü her maç senin penaltını vermiyorlar, senin temiz golünü iptal ediyorlar, senin oyuncunu haksız yere atıyorlar. ben galatasaray futbolcusu olsam her maç hakemler acaba bu sefer nasıl hakkımızı yiyecek diye sahaya, futbola konsantre olamam ki!

    burası türkiye beyler, saflığın, romantikliğin, işgüzarlığın alemi yok! masada bu kadar pasif, bu kadar tepkisiz, bu kadar aciz kalırsan 13. yaparlar seni, ki yaptılar da. galatasaray bütün unsurlarıyla mevcut mhk'yı tard edemiyorsa hiç boşuna şampiyonluk hikayeleri anlatmasın yönetim. bu hakemlerle, bu var düzeniyle galatasaray'ı ilk dörde bile sokmayacaklar, çok net belli oldu. pep guardiola, carlo ancelotti vb. en üst düzey teknik direktör bile gelse sonuç değişmez. bu işin futbolcu kalitesiyle, teknik taktikle çözüleceği yok, anlayın artık!

    galatasaray yönetimi https://www.galatasaray.org/...utanc-vesikasi/51909 bu açıklamanın altını doldurmalı artık. galatasaray yönetimi taraftar gücünü arkasına alacak şekilde mhk'da ligi dizayn edenleri tek tek, isim isim ifşa etmeli. artık her pozisyonu, her yerde karşılaştırmalı olarak izletip bu rezilliği yüzlerine vurmalı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın