• 31616
    --- alıntı ---
    galatasaray, teknik heyete bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. sarı-kırmızılılar, alman antrenör moritz volz ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

    galatasaray'da okan buruk'un teknik ekibine rb leipzig'de julian nagelsmann'ın yardımcıları arasında görev yapan moritz volz dahil edildi. nagelsmann'ın bayern münih'e gitmesinin ardından boşa çıkan alman çalıştırıcı ile sarı-kırmızılılar yeni bir planlamaya gitme kararı aldı.

    sarı-kırmızılılarda sargon duran'ın geçtiğimiz hafta duran top antrenörü olarak göreve başlamasının ardından moritz volz hamlesini yapması camiada merak uyandırdı.

    bundesliga’da son dönemde başarılı sonuçlar alan leipzig’de julian nagelsmann’ın yardımcılığını yapan volz’un scouting ve bilimsel çalışmalarda cim-bom’da önemli bir rol üstleneceği belirtildi. daha önce ingiltere premier lig devi arsenal’de de scout olarak görev yapan alman çalıştırıcının altyapı konusundaki yapılanmada da önemli görevler alacağı bildirildi.
    --- alıntı ---

    isimlerden bağımsız, şu hamleler bile aslında neden ligin 4'te biri geçmesine rağmen sanki ligin ilk maçını oynuyormuşuz gibi düzensiz ve karmaşık bir oyun oynadığımızın göstergeleri.

    kağıt üzerinde güzel hamleler ama zamanlaması?

    bizim bir şekilde fener'in çok gerisinde kalmadan dünya kupası arasına atmamız gerekiyor kendimizi.
    kayseri-giresun mağlubiyetleri bu açıdan çok çok kötü oldu. hiç kredi kalmadı neredeyse.
    ve önümüzde çıkışa geçmiş bir karagümrük ile başak-bjk maçları var araya kadar.

    tek avantajımız şu aşamada sakatlık sorunu yaşayan tek bir oyuncumuz bile yok.
    artık kötü futbol, büyük takım böyle mi oynar vs vs demeden şu 4 maçtan bir şekilde 10 puanı çıkarmamız şart.

    fb belki beklenmedik kayıplar yaşar diyordum ama maalesef k.gümrük-a.gücü maçlarını iyi oynamadan kazanmayı bildiler ve bombayı bizim kucağımıza bıraktılar.

    son yıllarda ne kadar çabuk yarıştan kopup pes ettiğimizi düşününce bu 4 maç resmen sezonun en kritik maçları haline geldi bizim açımızdan.

    umarım artık futbol şansı ve yıldızların bireysel becerileri yanımızda olur çünkü saha içi ve dışında maalesef hiç güçlü değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın