• 502
    maçı yerinde ve deplasman tribününde izlemiş biri olarak; maçı izlemek işkence tribün ayrı işkenceydi. çocukluğumdaki galatasaray deplasman tribününün yerinde yeller esiyor.

    gerçekten nerdeyse tüm takım kötüydü. mertens’in yeri forvet olmalıdır. icardi oynarsa onun seferoviç oynarsa onun yanına ikinci forvet olarak gelmelidir. hücum ederken kanat oyuncularımız çok hareketsizdi. öyle olunca destek gelmesi de beklerden çok zor oluyor. böylelikle rakip defansın işi kolaylaşıyor. şu kadro için en iyi formatın 4 4 2 olduğunu düşünüyorum.

    artı bazı arkadaşlar yukarıda da belirtmiş ben de değineyim. takımda bu maç özelinde hiç hırs görmedim. maça kafa olarak hazırlanırken hakemin bize vereceği kararlara karşı da mental olarak bir futbolcunun hazır olması gerekir. ters kararlarda çabuk düşüyoruz.

    son sözüm; maç öncesi futbolcuları tribüne çağırırken (gözümden kaçmış olduğunu sanmıyorum.) kerem tribünlere çağırılmadı. ben de kendisini çok eleştirdim acımasızca ama geçen sene bizi sırtında genç yaşına rağmen taşımaya çalışan bu kardeşimize yapılan bize yakışmadı. artı tribünlere galatasaray’ı izlemeye gelen kadınlar ve çocuklar varken edilen küfürler de bence taraftarlığımıza yakışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın