• 205
    fair play ruhunun tekrar canlanması için çaba gösterilen bir başka galatasaray fenerbahçe maçıdır. kimse kusura bakmasın ama özhan canaydın için pankart açtılar diye de alkışlayacak değilim. her zaman savunulur ya genelleme yapmayın diye. o zaman açılan bir pankartı da komple fenerbahçe için genelleme yapmak ne derece doğrudur. unutmasın ki zamanında bu kişilerin bizim aziz yıldırım için ettiğimiz küfürlerin bir benzerini de canaydın için söylemişlerdir. sadece bununla kalsa iyidir mektebi sultani ve ali sami yen içinde küfür eden kişilerde bunlardır. o yüzdendir ki ben asla fair play ruhunu benimsemiyorum zaten samimi de değildir. daha geçen hafta nihat özdemir denen adamın söyledikleri de ne çabuk unutulmuştur. sahamız kapanması için elinden geleni de yapanlar onlar değil midir. ne yani özhan canaydın vefat etti diye herşey değişmiş midir. bir şeylerin değişmesi için illa ki birisinin ölmesi mi gereklidir.

    hem kaldı ki özhan canaydın yediğimiz gollerden sonra alkışlaması neticesinde bizlerin isyanları, canaydın a ettiğimiz küfürler, istifa etmesi için bağırmalarımız, bizlere sahip çıkmadı diye haykırışlarımız ne çabuk unutulmuştur. o zaman ki fair play ruhumuz nerelere kaçmıştır. şimdi onu bunu bırakın da şu maçı almaya bakalım gerisinin koyun götüne gitsin.

    ayrıca her ne kadar normal bir lig maçı gibi gözükse de benim için daha fazlasıdır. tamam biliyorum kasımpaşa yı yenice de 3 puan veriyorlar feneri yenince de. ama şu unutulmamalıdır ki maç ali sami yen de oynanmaktadır ve literatürümüzde prestij diye bir şey vardır. olası bir şampiyonluk kaybında tek sığınacağımız nokta bu olacaktır. kaldı ki adamları senelerdir kadıköy de yenemiyoruz bari burada yenelim. o yüzden diğer 8 maçı göz önünde alındığımda alacağımız bir galibiyet belki de gerekli konsantrasyonu, gücü bize verecektir.

    velhasılı kelam bu yazdıklarımdan dolayı da genelleme yapmayın ve beni aranızda münferit kişi olarak ilan edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın