• 201
    benim için herhangi bir anadolu kulübüyle yapılan maçtan daha önemlidir. rakibin kim olduğuna bakmadan söylüyorum bunu çünkü sadece 1 puan gerimizdeki bir takımla oynuyoruz ve kazanmamız halinde rakibin şampiyonluk iddiasına önemli bir darbe vuracağız. bir antep maçından mesela en önemli farkı budur öncelikle.

    rakibin kim olduğuna bakınca, hangi galatasaraylıdır ki içinde yaşamaz şu anki heyecanı? elbette farklı gençlerbirliği maçından. ezeli rakibinle oynadığın maç sonuçta. sezon başında fikstürü elince alınca ilk baktığın bu maçın kaçıncı hafta olduğu mu, yoksa sakince teker teker inceliyor musun ilk iş?

    düşük tansiyon her ne kadar işimize gelse de, yapılabilmesi zor olandır. çevremden gözlemlerimden ve günlerdir hissettiklerimden söylüyorum bunu. duygularım çoktan mantığımın önüne geçmeye başladı bile.

    son sözüm de maçtan sonra ne çalacağımıza karar vermeye çalışan arkadaşlara. önce maçı kazanalım ne olur? sonra zaten eğlenmeye çok vaktimiz olacak. hepsini çalarız teker teker, marşlarımızı da kanaryamı da. ama önce konsantrasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın