• 3016
    ıs yapmadan, arastirmadan, yatirim yapmadan, altyapi kurmadan sadece zorunluluk koyarak bazi seylerin olacagini dusunen zihniyetin son meyvesidir.
    juan mata universite bitirip dunya yildizi oluyor, bizim cocuklarimiz okul ile sporu bir arada goturemiyor, cunku duzen yok.
    turk oyunculari bireysel antrenor tutmayi, yemeyi icmeyi kendilerine bakmayi bile ogrenmeden, zorunlulukla 11 ciksin oynaya oynaya gelisir mantigi ile ilerliyoruz.
    antrenorlerimize bakin, hangisi kisisel gelisim icin arastirma yapiyor, literature hangi antreman tekniklerini katmis, arastirma yayinlamislar.
    direk menejerden duydugum, yurtdisina gitmis bir oyuncu odasina haftada bir cok kez baklava soyleyip tepsi tepsi yiyormus. oyuncu kilo alinca, menejer kizmis, ne yapiyorsun diye. menejeri en sonunda oyuncuyu birakmis. bu egitim eksikligidir.
    hak eden oynasin, hak etmeyen calissin. ınsanimiz yurtdisinda calismak istediginde, turk oldugu icin ise alinmasa, ayrimcilik der fakat yilan ona dokunmuyorsa, bin yasasin yabanci siniri olsun der. ayni mantikla, apple telefonda kullanmayalim vestel kullanalim ki teknoloji de gelissin oyle degil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın