resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35975
    galatasaray ile 8 şampiyonluk yaşamış teknik direktör, imparator.

    kendisine hala daha nasıl bu kadar nefret dolu galatasaray taraftarı var anlamıyorum.

    adamın sadece türkiye liginde 8 tane şampiyonluğu, 2 tane lig ikinciliği var hatta 1 tanesinde malum hatayspor maçı olmazsa onda da şampiyon olacaktı.

    neymiş efendim morutan, cicaldau, berkan vs. transferleri kötü çıkmış.

    siz her transfer başarılı mı olacak sanıyorsunuz, her transfer tutacak mı sanıyorsunuz. başka bir argümanınız yok transferler tutmamış, siz tutanı da görmezden geliyorsunuz.

    bugün manchester united çuvalla para saçıyor ama başarı yok. hani öyle böyle paralar da değil bizim takımın değeri kadar parayı 1 oyuncuya bağlayıp başlarız transfer yapaliyorlar. başarıyı geçtim oyuncularından hayır yok.

    hatta sevilla'nın bu sene yaptığı transferlere de bakaliriz. marcao sakat oynayamadı daha ama oynayanlardan hayır yok belki marcao'da tutmayacak.

    ayrıca guardiola, klopp, morinho hele o morinho çılgın gibi transfer yapıyorlar hepsi mi tutuyor sanki. geçen sene guardiola'nın aldırdığı jack grealish hayal kırıklığıydı ama adama 100 küsür milyon euro para saydılar. bu sene de öyle müthiş bir performansı yok.

    zaten öyle kötü bir taraftar profilimiz var ki istiyorlar takımdan biri kötü çıksın hemen gömelim.

    sene başında boey'in kişisel çalışma sonrası çektiği videodan, nefes alırken şişen karnının fotoğrafını çekip göbekli diye lanse eden adamlarsınız siz ama az bir videoya bakanız zaten nefes verdiğinde karın kaslarını göreceksiniz ama siz illa kötü olsun gömelim derdindesiniz.

    şimdi boey parayla satın alınamaz diyorsunuz.

    morutan ve cicaldau kendi milli takımlarının oyuncularıydı siz onlara da hala daha görmüyorsunuz.

    siz istiyorsunuz her oyuncu marcao gibi olsun nelsson gibi olsun hatta haaland olsun diyorsunuz ama o işler öyle kolay değil.

    tamam kardeşim gömün ama adabıyla yapın. sizin yaptığınız sürekli kavga eden komşu için ama kadının sesi çok güzel deyip evde mis gibi yemekler yapan annenizin yaptığı yemek için tuzu yok demek.

    hele bu tudor üzerinden fatih hocamı gömenler sizin futbol dediğiniz şey futbol değil. size tavsiyem bırakın futbol izlemeyi çünkü futbol nedir ne için oynanır haberiniz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın