resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35959
    kendisinin galatasaray tarihinin en büyük karakteri olduğu konusu bence tartışmaya kapalı. ben herkesin önüne koyuyorum kendisini.

    ama kendisi olmasa galatasaray trabzonspor ayarında bir takım demek; fatih terim, hagi olmasa şenol güneş ayarında, hagi ve muslera olmasa abdullah avcı ayarında bir teknik direktördür demek gibi duyunca sahibi adına utandıran bir söz.

    hocayı övme yarışına giricem diye galatasaray'ı itin götüne de artık sokmayın bir zahmet.

    tüm başarıların hepsi ekip işi. hocanın bugüne kadar kazandıkları, kazandırdıklarında 4-0lık fenerbahçe mağlubiyetinden sonra hocayı göndermeyen faruk süren'in de payı var, hagi'yi, melo'yu, muslera'yı, drogba'yı getiren yönetimlerin de, sneijder'i motive etmek için tavla oynayan abdürrahim albayrak'ın da payı var, var da var. en önemlisi de siz taraftarın payı var. bunların hepsi irili ufaklı bir bütünün parçası. bunlardan birini çekince tüm duvar yıkılıyor.

    zaten hocaya başarıda da başarısızlıkta da pastadan en büyük payı veriyoruz. şurada hakkında kendisini sözde övme amaçlı yazılan saçma sapan şeyleri görse herhalde elinin tersiyle tokadı yapıştırırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın