• 31429
    şampiyonluk şansını sondan 1 hafta önceki f.bahçe maçına kadar taşıyabilmesi, saha içinden ziyade saha dışında baskıyı ve stresi kaldırıp kaldıramayacağına bağlı takımımız.

    şu takımı son 3 sene kurabilmiş olsak 3 senede de bir şekilde şampiyon oluruz derdim. sırasıyla başak-bjk-ts şampiyonluklarında ipi göğüslerdi bu takım.

    ama bu sene fener'de sağlam kadro kurdu ve en önemlisi ilk defa doğru hocayı seçtiler. onlar avrupa'da yıpranır, biz haftada tek maçın avantajını yaşarız diyordum ama jesus resmen 23-24 oyuncuyu hazır tutuyor sürekli ve en önemli maçlarında bile ismail-mert hakan-irfan vs oynatıp etkilenmiyor haftada 2 maçtan.

    biz ise çok yeni bir takımız, muslera-nelsson-kerem dışında tüm takım değişti ( boey dahil, o da geçen sene özellikle 2. devre yoktu zaten. anholt'da yedeğe çekilecek gibi )

    şimdilik şansımız yaver gitti ve özellikle antalya-antep maçlarını son dk golleriyle de olsa kazandık. o 2 maçta puan kaybetsek daha şimdiden yangın yeri olacaktı ortalık ve kelle istemye başlamıştık bile çoktan, kabul etmek gerek bunu.

    giresun maçından sonra içine girdiğimiz hal-tavırlar beni de şampiyonluk konusunda çok şüpheye düşürdü.
    önceden fener yaşardı bunu 1 maçla karışırlardı, maalesef şu an biz o duruma geldik. tek bir maçtan dolayı ne hoca kalıyor ne transferler ne yönetim. bu mantık devam ederse rakiplere gerek kalmadan son yıllarda yaptığımız gibi kendi kendimizi devre dışı bırakırız.

    taraftarın önce şunu kabul etmesi gerek, bu takım öyle gümbür gümbür oynayıp, maç boyu rakibi presle boğup, rakipten 5-10 km fazla koşacak bir kadro değil. çok klas ayakları olan, 85. dk'ya geride girse bile yetenekli oyuncularıyla maçı bir anda çevirebilecek bir takım kuruldu. özellikle iç saha maçlarında da bu bilinçle takımın yanında olmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın