resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 13308
    yediği her golün ardından ona saldıran galatasaraylı bir kitle var. galatasaraylı olduklarına emin değilim ama. ben şuna eminim 20 sene önce sosyal medya olsaydı ne taffarel bildiğimiz taffarel olurdu ne de uefa kupasını kazanabilirdik. insanların çoğunun sevdiği futbolcuya küfretmeyi marjinallik zanneden bir kitle var. kulübe bir taraftarın verdiğinden milyonlarca kat fazla değer kazandıran, kulübün en fazla kupa kazanan yabancı futbolcusuna, 12 yıllık başarılı kalecisine küfrediyor adamlar. sen bugün kadıköy'de kazandığın kupayla övünüyorsan, bugün muslera'nın büyük pay sahibi olduğu şampiyonluklarla övünebiliyorsan muslera'ya küfredemezsin galatasaraylı kardeşim. çünkü eğer küfredersen yüzsüzlüğünü göstermiş olursun.

    neymiş, 3 milyon euro alıyormuş, neymiş yabancı sınırını işgal ediyormuş. adam zorla mı aldı bu parayı ben anlamıyorum? ek olarak galatasaray bu paraları her zaman harcamış, her zaman futbolcularına vermiş bir kulüptür. galatasaray için bu maaş absürt bir maaş değildir. yabancı konusuna ise sözde muhalif olan bu taraftarlar, kurala uyum sağlayabilmek için kendi değerlerini kulüpten kovmaya çalışıyorlar. galatasaray ve galatasaraylılar kurala uyum sağlamaya çalışmamalı, bu ırkçı kuralı değiştirmeye çalışmalıdır.

    yanlış anlaşılmasın, benim sözüm eleştirene değil, küfredene. yoksa yediği golde hata kendisindedir. biz kendi değerlerimizi böyle çabuk kaybetmeye devam edelim. sonra yerine yenisi gelince "ah ne güzeldi muslera" diye paylaşımlar yapıp etkileşim de kovalar böyleleri. neyse.

    (bkz: 16 eylül 2022 galatasaray konyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın