resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 13278
    bir yabancı oynatma hakkımda olsa muslera'yı oynatırım. galatasaray takımının senerlerdir yarısı, şampiyonlukların mimarı ve türkiye'ye ye ayak bastığından bu yana fenerbahçe'ye şampiyonluklarda üstünlük kurmamızın kendisi.
    2019-2020 sezonunda yaşadığı sakatlık şampiyonluğu kaybetmemizde ana sebepti. o sezon boyunca bizi yarışta tutan onun ekstra performansı oldu.
    2020-2021 sezonunun yarısın kaçırdı ve o süreçte okan kocuk, fatih öztürk rotasyonunda kalemize gelen ilk toplar hep gol oldu. muslera apar topar geldi ve 5 puanlık farkı gelir gelmez eritti.
    2021-2022 sezonu evet çok iyi değildik ama o yine çok iyiydi. avrupa liginde marcao-nelson tandemi övgüleri alsa da muslera farkı yine vardı. sivas deplasmanında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası küme düşme potasına kadar geldik.

    bu sezon ilk maç antalya deplasmanı üç puan muslera'ya yazar. icardi, mertens, mata büyük isimler ama muslera prime senelerini galatasaray için harcamış bir efsane. istese büyük liglere gitmek için bize zorluk çıkartıp bu sayede daha da fazla paralar kazanabilirdi. hiç bir zaman maaş sıkıntısı çıkartmadı hatta pandemi döneminde indirime gidilmesinde öncü oyuncu oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın