resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35820
    üçüncü dönemi haricinde kadro kurma işini becerememiş / beceremeyen efsane.
    yapılanma istiyorsan dünyanın büyük kulüpleri gibi parayı orta sahaya basarsın, 6-8-10 alırsın ve geriye kalan mevkilere gençleri doldurursun. biraz daha rekabetçi olmak istersen baba bir santrfor, baba bir kaleci ve lider bir defans eklemesi yaparsın. yüksek maaş vereceksen böyle oyunculara verirsin.
    parayı cicaldau'ya gömersen, iyi bir orta saha kurmazsan, takımın bütün yükü cicaldau, morutan, mostafa ve kerem gibi 25 yaş altı oyunculara binerse hakemlerden tff'den bağımsız başarısız olmaya mahkum olursun. sadece geçiş oyununu oynayabilen, anadolu takımına dönmüş bir galatasaray ortaya çıkar. hatta öyle bir takım oluşturmuş olursun ki futbol takımlarının iyi olup olmadığına dair en büyük ölçüt olan avrupa kupalarında tersten etkiyle yanıltıcı bir başarı elde edersin yani "avrupa ligi grup birincisi" takım ligde 13. olur.
    son dönemini baz alarak konuşursak, kendisine alınmayan oyunculara hayıflanmaktan ziyade "nasıl olur da ömer bayram as olmaz, oğulcan nasıl forma giymez, ismail neden yedek kaleci yapılmaz, babel ve feghouli nasıl gönderilir" diye hayıflandığını düşünebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın