• 5407
    bir çok yönde aksiyon alması gereken, henüz bir kaç başarılı transfer dışında bir artılarını göremediğim yönetimdir. burak elmas yönetiminin bile bir faydası oldu koltukları boyadı adamlar ve allah var stat açıldığından beri her zaman giderim zemin asla iyi olmadı, şu an çok çok iyi, ilgililerini kutlarım. bu başlık altında yönetimden taleplerim olacak

    -hakem atamalarına tepki konusunda sosyal medyayı ümraniyespor kadar bile kullanamıyoruz, bu kadar güçlü bir taraftar kitlesine sahip olup bu kadar pasif olmaları anlaşılır gibi değil. lütfen sosyal medyayı daha etkin kullanın.

    -iç saha maçlarında aleyhimizde yapılan fahiş hakem hatalarını ana ekranlardan tekrarını verin, (bkz: yaşar kemal uğurlu/#3443625) burada da bahsettiğim üzere küçük bir alanda bile çok etkili oluyor, bu tip bir eylem tribün baskınsını hayli arttıracaktır.

    -son olarak, bakın adaya 200-300 kişi için bir sürü para harcadınız yaptınız eyvallah yapın, fakat bakın bu taraftar sezon boyunca sizi desteklemeye gelecek. allahını seven vadi istanbul-stat arasındaki patika yola taraçalama ve asfalt ya da taş döşeme yapsın. o ne rezalet öyle ya, galatasaray taraftarı bu çağ dışı muameleyi hak etmiyor. kışın bir de bunun yağmuru olacak kar yağışı olacak çamur içinde kalır millet, düşer yuvarlanır.

    icraat bekliyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın