• 31166
    hala organize bir hücum planı olmayan futbol takımıdır. galibiyet güzel ama şu ana kadar alınan galibiyetler bireysel beceriler sayesinde geldi. önceden gomis idi bugün müthiş performans gösteren boey aldı maçı.

    galatasaray'ın oyuna hakim olmasında problem yok asıl problem hücum şeklinde. geçtiğimiz hafta içerisinde bir istatistik vardı gs ligin en çok ceza sahasında topla buluşan ve şut çeken takımı ancak şutları çektiği bölgeler tehlikeli bölgeler değil.

    hatta çektiği şutların neredeyse yarısı ceza sahası dışından imiş. bugün kırmızı karta olan süreçte ceza sahası içerisinden garanti pozisyon bulma konusundan sıkıntı yaşadı takım. oliveira ve mertens'in ceza sahası dışından şutları tehlike yarattı sadece. atılan iki golde direkt rakibin hataları sonucu geldi.

    bugün ki galibiyet takım morali için müthiş ama bireysel yeteneklerle nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum. mertens'in ısrarla forvet oynatılmaması ise çok büyük bir israf. okan hoca farklı şablonlar dener umarım ilerleyen haftalarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın