resim
Memphis Depay
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Hollanda
  • 199
    https://www.tuttojuve.com/...pensa-a-depay-613141

    henüz 28 yaşında ileri uçta her bölgede oynayan hollanda milli takımın banko oyuncusu.

    transferin bitmesine birkaç gün kala muhtemel 10 numara ve kanat transferleri için saçma sapan bir sürü isim çıkıyor. ne kadar doğrudur bilemem bu sabah james rodriguez ismi düştü yabancı basına.

    alakasız bir isme para vermektense kendisi kat be kat doğru bir tercihtir. harcanacak her türlü paranın karşılığını verir. kanadın, forvetin, forvet arkan hepsine alternatif olur. galatasarayın maaş bütçesi şuan hala fenerbahçe'den çok daha uygun durumda + biz 23 milyon euro bonservis harcamışken fenerbahçe 34 milyon euro bonservis harcamış durumda. hala biraz daha harcayabilecek kredimiz varsa bu kiralık falan değil tapulu ve vereceği katkı kesin bir futbolcuya yatırılmalı. bu açından depay kusursuz bir isim.

    + kendisini getirebilmek olağanüstü bir durum olmadıkça şimdiden ara transfer dönemini de kapatmak demektir. eğer böyle bir alternatif varsa gerekirse gelecek transfer dönemlerinin olası bütçelerinden harca ve gelecek transfer dönemlerinde transfer yapma. çünkü o noktadan sonra eksiksiz bir takım ortaya çıkıyor ve iş sadece hocaya kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın