• 31137
    2 eylül 2022 itibariyle galatasaray futbol takımının hala çok büyük eksikleri bulunmakta.

    1- yetenekli yerli oyuncu sayısı. yerli rotasyonunda şu an gözümüz kapalı on bire yazabilecek yerli oyuncu sayımız 4'ü geçmez. zorunlu olarak takımın kalitesini geri çekecek oyuncuları sahaya sürmek durumunda kalabiliyoruz hala ve bu oyunumuza negatif yansımakta.

    2- kanat rotasyonumuz çok dar ve üstüne kanatlarda yabancı kullandığımız an orta sahadan yabancı oyuncu eksiltmek durumunda kalıyoruz. kerem ve yunus dışında bir ihtimal barış alper yılmaz rotasyona dahil olabilir ancak ligin çok gerisinde ve dar bir rotasyon. farklı profilde bir oyuncu yok örneğin bizi öne geçtiğimiz maçlarda kontra ile rakibi iyice süpürebilecek bir oyuncu profili, kanatta oyun kurabilecek oyuncu profili.

    3- genç oyuncu. nitekim takımda genç oyuncular olsa dahi bu sene transfer döneminde hiç yapmamış olduğumuz transfer tipi. kadro kurmak için oyuncu satışları oldukça mühim ancak biz henüz ileride bize nakit girdisi sağlayabilecek bir oyuncu hiç indirmedik, hatta hiç de konuşulmuyor gördüğüm kadarıyla bu tip.

    4- orta saha ile forvet hattını bağlayacak oyuncu. bu tarz bir oyuncu eksikliği yüzünden orta saha ile forveti birbirine bağlayamamaktayız. topu forvete taşıyamama problemlerimizden bir tanesi de bu.

    elimizi rahatlatacak ve ligde bizi şampiyonluk yarışında zor duruma sokmamak adına en azından yukarıda bahsettiğim 2 veya 3 eksiğin kesinlikle giderilmesi gerekli olan bir futbol takımımız var. vakit daralıyor umarım gerekli takviyeleri yapabiliriz.

    (bkz: 2022-2023 yaz transfer dönemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın