resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 410
    haris yüzünden bizi inanılmaz bir mecburiyete ve zarara iten yeni bir forvet ihtiyacımızı kapatacak olan forvet.

    benim açıkçası kuşkularım var. yine deli dana gibi hareket etmeye başladık. okan hoca kafasındaki oyun gereği istasyon olabilecek, sırtı dönük top oynayabilecek bir oyuncu istedi ve haris'i transfer ettik. ıcardi inanılmaz bir ceza sahası golcüsü fakat sırtı dönük istasyon olma konusunda o seviyede bir oyuncu değil. e o zaman biz neden benzer profilde bir forvet aramıyoruz? gerçi haris bu kadar rezil bir oyun çıkarmasa bu zararları hiç etmeyecektik ya neyse..

    peki ıcardi'yi alınca gerçekten oyunu istediğimiz seviyeye çekebilecek miyiz? 3.alana oyunu uzun süreler yıkabilecek miyiz? kerem soldan , yunus sağdan orta kesip pozisyon hazırlayacak mı? ya da göbekten üretken olabilecek miyiz? gözüken pek öyle değil. bizim mutlaka ama mutlaka ilk 11 seviyesinde kerem veya yunus'u mücadeleye zorlayacak creative bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. sonrasında da yine iyi bir on numara ihtiyacımız var.

    bana kalırsa yanlış yapıyoruz. kanat ve on numara transferlerinden sonra geliyor forvet ihtiyacımız ve biz muhtemelen forvet alarak sorunu cozebilecegimize inanıyoruz. sonra kısır oyun devam ettikçe burada yine üzülen ve sorunu yalan yanlış her yerde arayan bizler olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın