• 67
    sevgili frank;

    öncelikle selam eder gözlerinden öperim.internet ve e-mail icat olduğundan beri yazacağım ilk mektupda içimdekileri bu sayfada nasıl dile getirsem bilemiyorum.
    geçen ay buraya deplasmana geldiğinde bende yedek klubesinin arkasındaydım. ses edecektim sana ama baktım başın kalabalık dikkatini dağıtmayım dedim seslenmedim.

    sen bizim türk futbolunun hastalıklarına''her şeyden biraz var hiç bir şeyden tam yok'' teşhisini koyan lokman hekimimizsin.sen bizim afrika aslanımızsın.

    sana her ne kadar ' b-c-d-e' planları yok deseler de sen bizi bırak gitme biz seni ' b-c-d-e' planların olmadan da seviyoruz.bu günün genci yarının büyüğü olarak acizane tavsiyem sakın milan'a falan gitme olurmu orda işler çok karısışık, yaş ortalamaları çok yüksek,mücadele güçleri zayıf berlusconin başı manitaları ile dertde kluple uğraşamıyor.galiani de harcacayak adam arıyor bu aralar forma satacağım diye beckham'ı sunu bunu kadroya dolduruyor.milan bir kaç yıl kendine gelemez sende taa oralara gidip emeğini zayii etme boşa olurmu!

    dün trabzonspor maçını seyrederken tünelin çıkış kapısında büyük bir mütavazilik örneği göstererek şenol güneş'i tebrik etmek için beklediğini görünce çok duygulandım, sana olan saygım bir kez daha arttı.zaten maçı sunan spikerde bol bol seni anlattı,çok mutlu oldum.

    buralarda her şey yolunda bahar geldi, havalar ısındı, ağaçlar çiçek açtı buralardan bir isteğin varsa sakın cekinme söyle olurmu.

    benim senden isteğim sakın bizi bırakıp gitmede devre arasında gidecek diyenler ,sezon sonu gidecek diyenler başta aziz yıldırım ve fenerbahçe medyası haset'inden çatır çatır çatlasın olurmu.birde haftaya fenerbahçe maçımız varya o maçtan önce arda turan ve abdulkader keitayla konus sinirlerini maçtan önce biraz al sinirli olunca maça tam motive olamıyor keratalar hafiften kulaklarını çek.johan neeskens ede bol bol selamları ilet.

    saygılarımla anotherday...
App Store'dan indirin Google Play'den alın