• 66
    cok sevgili frank rijkaard hocam,

    bir kere su ulkede sanki senelerce barcelona'yi, manchester united'i calistirmis gibi senin hakkinda ahkam kesen futbol ulemalarina kulak asma. biz (bkz: galatasaray taraftari) seni bu takimin basinda gormek istiyorsak olay bitmistir. dogrularinla yanlislarinla seninle ve ekibinle beraber uzun bir yola ciktik. sabredersek nerelere varabilecegimizi bugun dunyada futbol anlayisini degistiren barcelona ile gorebiliyoruz.

    pek cok dili iyi konusabildigini biliyoruz. ancak mert cetin'in tercumanligi yuzunden turk oyuncularla ne kadar iyi anlasabildigin konusunda ciddi suphelerimiz var. lutfen yonetimden dogru duzgun bir tercuman bulmasini iste, ya da sen turkce ogren hocam.

    oynatmaya calistigin sistem, top hakimiyeti ve paslasma uzerine dayali. ancak elindeki kadro, ozellikle orta sahada bu sistemi uygulamaya musait degil. lutfen sezon sonunda baris ozbek, mustafa sarp, ayhan akman, mehmet topal gibi takimi yavaslatan ve top teknigi sifira yakin oyunculari gonderip, yonetimden dogru duzgun orta saha oyunculari almasini iste. iyi futbolun iyi oyuncularla oynanacagini cok iyi bildigine eminiz.

    teknik direktorluk anlayisinda oyunculara ozgurluk vermenin onemli bir yer tuttugunu biliyoruz. ancak bunu yaparken takimda oyuncularin yeteneklerini goz onunde bulundur. servet cetin'in top kullanmasina, mehmet topal ve mustafa sarp'in uzaktan yararsiz sutlar cekmesine, caner erkin'in orta acmasina izin verme.

    son olarak, barcelona'daki ilk yilinda da harikalar yaratmadin ve galatasaray'daki ilk yilin takimi ve ligi tanima yiliydi. seneye cok daha basarili olacagina eminiz. taraftarin her zaman senin yaninda oldugunu unutma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın