resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 240
    sergio oliveira ve mertens transferleri yapılmasaydı bir ihtimal isteyebilirdim. çünkü icardi'ye hayır diyebileceğimiz bir konumda değiliz. ancak mevcut maaş yükü, kur trendi yüzünden gelirlerimizin her gün azalırken giderlerimizin her gün artması, süper lig şampiyonunun şampiyonlar ligine gitmesinin hayale dönüşmesi gibi gerçekleri düşününce alınmaması en mantıklı hale gelen oyuncu.

    geçtiğimiz senelerde türkiye kupasının galibiyet priminin bir oyuncunun galibiyet primi etmemesinden şikayet ediyorduk. türkiye kupasında yarışmak zarar yaıyordu. maaş dengesini bozulduğu an lig de bu duruma düşüyor ve biz bu dengeyi bozduk. bu sene şampiyon olsak dahi mali anlamda zarar yazacak. hatta şöyle diyeyim mertens'in bonusları saymadan bize maliyeti 6.5 milyon € civarında. süper lig şampiyonluk primi artı maksimum galibiyet primi 6.3 milyon €. ayrıca mertens'in maaşı sabit kalırken, kur arttıkça bizim gelirimiz daha da azalacak. şampiyon olmak için mertens'e ihtiyaç var mıydı? var diyecek teknik direktörün bana göre galatasaray'da yeri olmamalı. aynı şeyi icardi için de diyebiliriz.

    gidip 5 milyon € bonservis verip 800k €'ya oynayacak pivot tipinde genç bir santrfor alırsan çok daha fazla iş yaparsın. oyuncuyu çöp ilan edip ne olursun bizden alın diye kulüplere yalvarmazsan üstüne o bonservisi en kötü amorti edebilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın