• 56
    sayın rijkaard,

    bugünkü maç sonunda şampiyonluğun yalan olduğunu söyledim. sezon sonunda bu iddiam bana kapak olur mu bilemem ama böyle düşünmem sana inanmadığım anlamına gelmesin. suç sende değil. suç sana ayhan-mustafa-mehmet-barış gibi kapasiteleri sınırlı oyuncuları transfer edip takımda bırakandadır. elinde olsa bu dörtlüyü değiştirip kaliteli ve oyunun iki yönünü oynayabilecek yabancı oyuncu alırsın. ne yazık ki sınırsız yabancı hakkı yok bu ülkede.

    derwall de ilk iki sezonunda sezonunda olamamıştı. ama onunla devrime imza attık. bu devrimin bir adım ötesini seninle yapabiliriz. bu saatten sonra orta sahada bu dörtlüye şans vereceğine genç oyuncuları oynat. inan ki bu oyuncularda daha kötü oynamazlar. yeter ki bir şans ver. en fazla şampiyon olamayız. ne olacak. eğer önümüzdeki 4-5 sezonu kurtaracak oyuncuları bulup çıkarırsan bu sezonu seve seve feda et. senin arkandayız.

    sevgili hocam. sabrına da hayranım. hem bu oyunculara tahammül ediyorsun hem de basın mensuplarının saçma sapan sorunlarına katlanıyorsun. peygamber sabrı var maşallah sende.

    sana inanıyorum ve güveniyorum. yeter ki bizi bırakma.

    imza:mmx166
App Store'dan indirin Google Play'den alın