resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 230
    galatasaray'da forvet haris seferovic değil de daha golcü birisi olsa muhtemelen şu an çok daha pozitif bir hava vardı. mesela bana beşiktaş'dan futbolcu çekme şansı verseler ne n'koudou ne gedson, direkt wout weghorst'u çekerim. seferovic'in oyun stilinden ziyade weghorst gibi ceza sahasında hareketli, yıpratıcı ve bitirici bir forvet galatasaray'ın skoru bir yana oyun zevkini bile çok büyük arttırır, adeta akışkan hale getirir. ıcardi bunun da daha üst seviyesinde katkı verir.

    mesele seferovic'in formsuzluğu değil. seferovic zaten bunu tek forvet yapacak bir oyuncu değil. geldiğinde ''forvet transferi bitti'' demedi ne kulüp ne de medyada kimse; çünkü seferovic bana kalırsa zaman zaman as zaman zaman rotasyon düşünülerek alındı. yani takımın tam anlamıyla as forveti olarak gelmedi. icardi gelirse; zaman zaman mertens, zaman zaman seferovic, zaman zaman mertens'i çok mantıklı olmasa da kaleye yakın gelme şartıyla kanat forvet yapıp arkaya akbaba ile vs. oynar ve oynatır. yani forvetin 1 numarası icardi olur. yani bazen bakmışsın sefer indirsin icardi bitirsin gibi görebiliriz takımı. ki bu da seferovic'in formunu arttırmasına bağlı. özellikle ligin 2 ve 3. haftalarındaki gibi her dokunana top kaptıracaksa falan zaten kulübede takılır.

    özetle gelmesi elzemdir. kendisi olmsa da net bir forvet elzemdir. umarım gelir. galatasaray adına çok büyük fark yaratacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın