• 30972
    2022-2023 sezonu için bariz görünen hücum şablonu gibi zamanla oturacak durumlar dışında, teknik olarak düzeltilmesi ya da dikkat edilmesi için çaba gerektiren bir kaç maddeyi yazmak istediğim takımımız;

    1. taçları kullanırken resmen tv başında biz bile maçtan kopuyoruz. bu kadar uzun sürmemeli taç atışı kullanmak. taç atışları için özel antrenman yapıp, topu o bölgenin dışına çok hızlı nasıl taşırız çalıştırılması lazım.

    2. defans tandemi top ayağındayken çok gamsız. rakip rahat bıraksa sabaha kadar topu dürtüp paslaşacaklar. nelsson özellikle bir sağa dönüyor bir sola dönüyor. abdülkerim keza aynı. topu bir an önce ilerideki oyuncuya vermeliler. torreira, midtsö, oliveira üçünden herhangi ikisi de oynasa, topu çevik ve yaratıcı kullanabilecek düzeyde isimler. stoperlerin aralarında paslaşarak rakibi çekip çekip beklere ya da muslera'ya pas vermesi bir tek bana mı batıyor bilmiyorum. topu olabildiğince hızlı oradan çıkarmak lazım, çünkü stoperlerimizin ikisi de çevik değil. kaptırılan toplar direk kaleye gidebilir.

    3. ligimizin bug'ı bana göre tempo. tempoyu yükseltebilen takım rakibi yıldırıp çaresiz bırakıyor. bugün* 2.yarı bunu bariz gördük.

    4. takımda şutör oyuncu eksiği var. oyuncuların şut çalışması kapanan takımlarla 20-25 maç yapılan ligde çok önemli fark yaratabilir. bugün attığımız gol de bir uzaktan şuttu esasen.

    5. hucumda duran toplar çok önemli. yine aynı konu, kapanan takımlar için merhem olabilebilecek bir artı. takım boyumuz çok kısa, bir şekilde etkili duran top atmamız lazım. bu da taktik çalışmayla gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın